PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

10
Juny
2022

L’activitat comercial de la ciutat surt al carrer aquest cap de setmana

A partir d’avui les propostes dels establiments als carrers es multipliquen

L’activitat comercial de la ciutat surt al carrer aquest cap de setmana

Els establiments comercials de la ciutat surten aquests dies al carrer per oferir promocions especials i dinamitzar l'activitat comercial de diferents sectors.

D’una banda, a Ca n’Oriac hi haurà dos jornades de botigues al carrer els dies 10 i 11 de juny. Aquest cap de setmana els comerços del barri tornaran a apropar els productes a la ciutadania davant dels seus establiments, amb l'objectiu d'animar les compres i les visites a la zona comercial. Ca n'Oriac Comerç organitza aquesta nova edició i facilitarà que els comerciants de carrers adjacents puguin ubicar a l'avinguda de Matadepera la seva parada.

En una altra zona de la ciutat, concretament al Centre, també hi haurà activitat comercial a l’aire lliure. El dissabte 11 de juny torna a la Rambla una nova edició del mercat de segona mà Flea Market Sabadell, amb una quarantena de parades al carrer. Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s’hi podrà trobar artesania de petit format, llibres, roba i altres objectes de segona mà a bon preu i en bon estat.

I al Mercat Central també hi haurà propostes, en aquesta ocasió pensades per al públic infantil en format de tallers gratuïts. Avui divendres, entre les 6 i les 8 de la tarda, a càrrec de Ninets, ninots, titelles i capgrossos i el proper divendres 17 de juny, en el mateix horari, serà el torn del taller de coets de Sant Joan organitzat per Arca Temàtica.