PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

12
Gener
2024

L’OMIC fa un seguit de recomanacions a les persones afectades pel tancament a Sabadell de la clínica dental Caredent

L’OMIC fa un seguit de recomanacions a les persones afectades pel tancament a Sabadell de la clínica dental Caredent

L’Oficina Municipal d’Informació a les persones Consumidores (OMIC) ha elaborat un seguit de recomanacions per a les persones afectades pel tancament a Sabadell de la clínica dental de la cadena Caredent. La franquícia de Sabadell ha tancat, perjudicant als seus clients, sobretot a aquells que havien anticipat pagaments dels seus respectius tractaments.

Davant d’aquesta situació, l’OMIC recomana actuar de la següent manera:

  • Si les persones afectades volen continuar amb els serveis contractats, cal formular una reclamació prèvia davant la seu central de Caredent, ja que la resta de franquícies continuen prestant els seus serveis i l’OMIC disposa d’informació que indica que la central està oferint continuar els tractaments a la clínica de Barcelona. Ha de ser una reclamació per escrit, per deixar-ne constància, per mitjà de les dades que figuren a la seva pàgina web (Clínicas Caredent SL, av. de Alberto Alcocer, 24, 6ºA, 28036, Madrid. CIF B84519131. Tel.: 917399610. a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Cal deixar un marge de tres setmanes per tal que la seu central emeti la corresponent resposta.
  • Aquelles persones que no estiguin interessats a continuar el tractament a Barcelona i desitgin optar per la resolució:
    1. En cas d’haver finançat el pagament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei odontològic, han de presentar, davant l’empresa financera, reclamació prèvia per l’anul·lació de les quotes pendents de satisfer.
    2. Les persones afectades pel tancament d’aquestes clíniques que haguessin pagat el seu tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal, poden formular reclamació prèvia a la seu central de Caredent per l’import del tractament que hagin abonat i que no s’hagi efectuat.

En ambdós casos, si la resposta és negativa o si ha transcorregut el termini d’un mes sense obtenir resposta, es podrà presentar la reclamació de consum corresponent  per mitjà de l’OMIC de Sabadell.

En funció de com vagi evolucionant el cas, l’OMIC anirà actualitzant les recomanacions. Tota aquesta informació es podrà consultar al web municipal o telefònicament al 93 745 31 68.

OMIC

Categories Drets dels Consumidors, Comerç, Consum Tags Caredent, Oficina Municipal d’Informació a les persones Consumidores