PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

17
Juny
2021

Les agències de la ciutat promouen els viatges segurs

L’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb Sabadell Viatgera, inicia una nova campanya per la nostra ciutat: “El 2021, viatja segur”.

Les agències de la ciutat promouen els viatges segurs

Garantia i seguretat a l’hora de viatjar són els dos grans eixos d´una campanya publicitària que està a punt d´engegar l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb Sabadell Viatgera.

Després de mesos de pandèmia, es reactiven els viatges. Les agències de viatges especialitzades són les garants de que es faci amb tot els protocols necessaris.

Per això, l’entitat local de nova creació anomenada Sabadell Viatgera, que inclou una trentena de negocis de la ciutat, presenta, conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell la campanya “El 2021, viatja segur”.

Els associats comparteixen informació precisa, disposen d’assegurances Covid, preus especials per fer PCR i, el més important, tenen una gran experiència.

El president de l’associació Sabadell Viatgera, Carles Carrión, ha comentat:

“Ens vam unir perquè junts som més forts. Tenim notícies de primera mà de tots els requisits per viatjar i resultem imprescindibles en aquesta nova etapa”.

Des de l’Ajuntament de Sabadell s’ha volgut donar suport a aquesta iniciativa del sector turístic ja que les agències de viatge s’han vist fortament afectades per la crisi generada per la COVID-19.

La campanya publicitària “El 2021, viatja Segur” s’inicia amb un desplegament de banderoles penjades en diferents punts de la ciutat, un mupi digital i difusió a les xarxes socials.

Aquesta campanya tindrà una segona part en format de Rambla del Turisme, un esdeveniment que es plantejarà a la ciutat de cara a la tardor. Això encaixa amb un dels objectius del programa de Projecció de la Ciutat i Turisme que és dinamitzar la ciutat, projectar-la i donar-la a conèixer i fer dels sabadellencs els millors ambaixadors de la ciutat.