PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

29
Gener
2024

Obert el període de presentació de sol·licituds per vendre roses i llibres per Sant Jordi

Les peticions es poden fer arribar de forma telemàtica des d’avui i fins al 23 de febrer

Obert el període de presentació de sol·licituds per vendre roses i llibres per Sant Jordi

El període de presentació d’instàncies per ubicar una parada per vendre llibres i roses per Sant Jordi ja està obert. Concretament, se’n podran vendre el dia 23 d’abril, entre les 9 del matí i les 9 del vespre.

El procediment té dues modalitats en funció de qui fa la sol·licitud. D’una banda, ho poden fer el gremi, els col·lectius i les entitats associatives, així com també els centres educatius. Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica mitjançant aquest enllaç.

D’altra banda, la segona modalitat és per a comerciants minoristes de flors i/o llibres i persones físiques que vulguin demanar parades. En el cas dels comerciants podran vendre roses i llibres, en funció de l’objecte de venda del seu establiment, i les persones físiques només roses. Aquestes instàncies també s’han de presentar telemàticament mitjançant aquest enllaç.

A partir del 15 d’abril, es podrà consultar a la carpeta del ciutadà la resolució del permís. Les persones que ho sol·licitin a la seva instància de petició, podran demanar una còpia autèntica de la llicència, que es podrà recollir al Registre de Territori (c. Pau Claris, 100).

Suport en el tràmit digital

Per facilitar la realització del tràmit en format digital per a persones físiques, l’Ajuntament oferirà suport a les persones interessades. L’objectiu és facilitar la digitalització del tràmit, resoldre dubtes i acompanyar en el procés de transformació digital.

Els interessats podran adreçar-se a l’auditori del carrer de Lacy, núm. 11, en horari de 9 a 14h, el dia 29 de gener de 2024.

Categories Comerç, Espai públic , Consum Tags Diada Sant Jordi 2024