PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

06
Mai
2022

Tallers infantils al Mercat Central per apropar el comerç de proximitat a les famílies

A més, aquest cap de setmana hi ha activitats d’oci i restauració

Tallers infantils al Mercat Central per apropar el comerç de proximitat a les famílies

Al llarg d’aquest mes de maig el Mercat Central acull un programa d’activitats adreçades al públic infantil. Els divendres a partir de les 6 de la tarda hi haurà tallers i sessions gratuïtes i amb places limitades.

El dia 6 de maig hi ha el taller “Fem un clauer”, organitzat per Arca temàtica; el dia 13 de maig serà el torn de “Fem la ceba de Sabadell”, una activitat de Ninets, Ninots, Titelles i Capgrossos; el següent divendres, 20 de maig, hi haurà un taller d’estels a càrrec d’Activijoc; i el dia 27 de maig Arca Temàtica porta l’activitat “Taller de ventalls”.

Amb aquesta programació es vol fomentar entre la població infantil i familiar l’hàbit d’anar al mercat i donar a conèixer els equipaments de comerç de proximitat. Per reservar places i més informació visiteu la pàgina web del Mercat Central.

Nova jornada del Flea Market Sabadell

Aquest dissabte, 7 de maig, torna a la Rambla una nova edició del mercat de segona mà Flea Market Sabadell, amb més d'una trentena de parades al carrer. Entre les 10 del matí i les 8 del vespre, s’hi podrà trobar artesania de petit format, llibres, roba i altres objectes de segona mà a bon preu i en bon estat.

Aquest concepte de mercat, molt estès arreu d’Europa, proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, quan a ells ja no els són útils. Des de l’any 2016, s’ha convertit en una activitat de referència a la ciutat, amb una organització pròpia i suport logístic de l’Ajuntament de Sabadell, que té lloc cada tres mesos al Passeig de la Plaça Major de Sabadell.

Des de fa uns mesos, el Flea Market Sabadell s’ha convertit en una Associació sense ànim de lucre denominada, Associació Flea Market Sabadell. Una entitat que pretén donar cabuda a totes aquelles persones interessades en vendre productes de segona mà en bon estat i permetre així allargar la seva vida útil.

El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell organitza La Vermutada i La Vesprada!

Un altre acte d’aquest cap de setmana és La Vermutada. El diumenge 8 de maig es celebrarà La Vermutada a la plaça Ricard Simó, on un DJ serà l'encarregat de donar ambientació musical a les terrasses de la zona, en horari de 12 a 15h.

El Gremi també organitza La Vesprada! i en aquest cas l'ambientació musical tindrà lloc a la plaça del Gas, el dimarts 17 de maig entre les 19 i les 20h.