PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

Xerrada sobre vendes fora de l'establiment

Xerrada informativa sobre venda fora d’establiment al Complex Sant Oleguer, el proper dilluns 3 de juny

Amb la col·laboració de la Unió de Consumidors de Catalunya, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, tindrà lloc a Sabadell una xerrada sobre els drets i deures de les persones consumidores derivats de contractes entre persona consumidora i empreVenda fora destablimentsa, en un lloc diferent de l’establiment mercantil de l’empresari.

Aquest tipus de vendes s’acostuma a realitzar en conferències a hotels, excursions a preus baixos organitzades per l’empresari o vendes a domicili, entre d’altres. Es tracta d’una xerrada participativa i posterior col·loqui amb els assistents, amb suport audiovisual i casos pràctics.

Es pretén posar de relleu la importància que l’empresari faciliti la informació, de forma clara i comprensible, abans que la persona consumidora quedi vinculada al contracte, així com donar a conèixer els drets de les persones consumidores, com per exemple, el dret de desistiment en cas d’haver adquirit un producte i voler deixar sense efecte el contracte signat.

No cal inscripció prèvia però les places són limitades, en total podran participar en l’activitat entre 25 i 30 persones, i la durada del taller serà d’una única sessió de dues hores aproximadament, repartides entre xerrada i col·loqui. Tindrà lloc el dia 3 de juny a les 10:30h, al Complex de Sant Oleguer.

Aquesta és la sisena xerrada que la Unió de Consumidors de Catalunya realitza a Sabadell enguany, i la segona amb aquesta temàtica, la primera sobre vendes fora de l’establiment va tenir lloc el passat 16 de gener al Mercat de Sant Joan.

Si voleu conèixer els vostres drets quan compreu a excursions i/o al vostre domicili, us hi esperem!