PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

Xerrada sobre subministraments bàsics

De la mà del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, tindrà lloc a Sabadell una xerrada per donar a conèixer avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a la llar i entendre els diferents conceptes en les factures.

Es tracta d’una xerrada participativa i posterior col·loqui amb els assistents, amb suport audiovisual i casos pràctics. El taller s’adreça a tothom qui estigui interessat en tenir eines per preveure enganys en la contractació dels serveis bàsics a la llar. Els tècnics especialistes en l’àmbit del consum que duran a terme aquesta activitat tractaran que s’entengui la importància d’entendre els conceptes en les factures dels nostres subministraments per gestionar-los millor, tot i que ens suposi un esforç i temps de dedicació.

D'entre els continguts hi haurà l'anàlisi dels paràmetres a tenir en compte en un possible canvi de subministrador, així com de les factures emeses per les diferents companyies subministradores, informació sobre descomptes i avantatges per col·lectius amb pensions mínimes i la teleassistència.

No cal inscripció prèvia però les places són limitades, en total podran participar en l’activitat entre 25 i 30 persones, i la durada del taller serà d’una única sessió de dues hores aproximadament, repartides entre xerrada i col·loqui. Tindrà lloc el dia 6 de novembre a les 17h, al Mercat de Sant Joan.

Us hi esperem!