PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

Tancament de les clíniques dentals Dentix

NOVETAT! L'administració concursal de Dentix anuncia la reobertura de clíniques, 25 de gener de 2021.

A Catalunya, l’empresa reobriria un total d’11 clíniques dentals a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès.

L’administració concursal del grup de clíniques dentals DENTIX, empreses que des del mes de novembre de 2020 es troben en situació de concurs de creditors, ha anunciat la reobertura d’algunes d’aquestes clíniques i, per tant, els consumidors que ho desitgin podran sol·licitar a l’empresa la continuació dels tractaments pendents adreçant-se a l’establiment en què van iniciar el tractament, en el web www.dentix.com o bé trucant al número gratuït 900 83 50 10.

En el cas de Catalunya, es preveu la reobertura d’un total d’11 clíniques a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès.

Dret a anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades per serveis no prestats

Us recordem que si heu finançat el tractament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, encara podeu reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament i, si escau, la devolució de la part ja abonada i no prestada. Per fer-ho, cal que adreceu una reclamació a la seu social de DENTIX i també a l’entitat financera que us va concedir el préstec. Si no atenen la vostra sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, presenteu la reclamació a l’oficina de consum del vostre municipi o a l’Agència Catalana del Consum.

També es pot demanar assessorament a una Associació de consumidors.

Si heu reclamat mitjançant el concurs de creditors (única via en el cas de tractaments pagats en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal), haureu d’esperar fins que es resolgui el procediment. Per tant, estigueu alerta a les comunicacions que pugui fer l’administrador concursal i seguiu les novetats que es publiquen en el web http://dentixenconcurso.com.

Font: Agència Catalana de Consum

Us recordem que l’OMIC de Sabadell us atendrà telefònicament al telèfon específic per l’assessorament sobre el tancament de les clíniques DENTIX  608641956, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14h.


S’ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (núm. 316) la declaració de concurs de creditors en el jutjat mercantil número 2 de Madrid, per part de les empreses relacionades amb la prestació del serveis de les clíniques DENTIX.

Per tant, les persones afectades pel tancament d’aquestes clíniques que haguéssiu pagat el vostre tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal –és a dir, no finançat per una entitat financera de DENTIX–, heu de comunicar el vostre crèdit/reclamació a l'administració concursal, per intentar recuperar els diners pagats per un servei que no us han prestat (no necessiteu advocat ni procurador).

  • Teniu 1 mes (fins al 3 de gener de 2021, inclòs) per comunicar la vostra reclamació per via electrònica a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a:

ACCOUNT CONTROLIUS&AEQUITAS ADMINISTRADORES CONCURSALES SLP

Av. Alberto Alcocer 24, 4ª planta, 28036 (Madrid)

Telèfon: 915914291

Fax: 914465321

  • Feu-hi constar les dades d'identificació del concurs: Concurs ordinari 1305/2020, amb número d’identificació general de procediment 28.079.00.2-2020/00133464. Interlocutòria de data 20/11/2020.
  • També cal que hi feu constar les dades següents: DNI, nom i cognoms, domicili, telèfon i adreça electrònica, així com les dades del deute –és a dir, els diners pagats per serveis que no us han prestat-, amb còpia dels pagaments fets a DENTIX i de tota la documentació de què disposeu (historial mèdic, reclamacions fetes, etc.).
  • Les resolucions del concurs es publicaran en el web del Registre Públic Concursal.

Les empreses incloses en el concurs, totes amb domicili en el carrer Ribera del Loira 56-58 de Madrid, són:

  • DENTIX HEALTH CORPORATION SLU (C.I.F. B86933819)
  • DENTOESTETIC CENTRO DE SALUD Y ESTÉTICA DENTAL SLU (C.I.F. B83409797)
  • DENTIX HEALTH INTERNATIONAL SLU (C.I.F. B86940970)
  • NEOTECH CLINICAL SLU (C.I.F. B86940962)

Recordeu que, davant la publicació del concurs de creditors, des dels organismes públics de consum ja no podem mediar amb l'empresa DENTIX per a resoldre les reclamacions de les persones afectades. Per tant, encara que hagueu presentat una reclamació en algun servei públic de consum, cal que us adreceu a l’administració concursal.

Us recordem que l’OMIC de Sabadell us atendrà telefònicament al telèfon específic per l’assessorament sobre el tancament de les clíniques DENTIX  608641956, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14h.