CA EN ES
 
           

CONSUM

Consells de seguretat del Gremi de Serrallers

El Gremi de Serrallers de Catalunya,

Degut a les moltes denúncies i queixes de particulars sobre preus abusius, per part de l'intrusisme al sector, el Gremi de Serrallers de Catalunya, ha pres la iniciativa de fer uns tríptics informatius amb consells de seguretat, i enllaços a la seva web, per tal de que el consumidor pugui contactar amb professionals garantits, que desenvolupen la seva tasca amb serietat i professionalitat.

Així, a partir d'avui, dia 20 d'octubre de 2021, podreu trobar-los a la vostra disposició a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), al Despatx Lluch.

Com a consells generals estableixen la importància de la seguretat en la porta d'entrada a la comunitat, donat que és el primer punt d'accés a l'habitatge. També la recomanació de demanar el pressupost abans de fer l'encàrrec i d'exigir la factura amb totes les dades fiscals.

Destacar que tots els serrallers agremiats estan adherits a l'arbitratge de la Generalitat de Catalunya, en cas que fos necessari resoldre alguna reclamació.

També, recentment, han publicat un article sobre consells bàsics per evitar estafes a l'hora de contractar un servei de serralleria. Sabíeu que els preus aproximats per una obertura d'una porta són d'entre 55 i 65€, i en cap de setmana d'entre 95 i 105€? Us deixem l'enllaç a la seva web on hi trobareu tota la informació.