CA EN ES
 
           

CONSUM

Concurs sobre Consum Responsable "Consumópolis"

L’Ajuntament de Sabadell, conscient del potencial dels infants com agents educatius i de canvi, impulsa, al llarg de l’any, diferents projectes i activitats de sensibilització i educació al voltant de maneres alternatives de consumir per a un consum més conscient i responsable.

Avui, des dels àmbits de Consum i Educació, us fem a mans la infografia d’un concurs escolar anomenat “Consumópolis” que organitza el Ministeri de Consum amb l’objectiu de promoure la reflexió, de forma crítica, solidària, responsable i sostenible, sobre diferents aspectes del consum responsable.

S’adreça a estudiants de cicle superior d’educació primària i primer i segon d'ESO, i consisteix en desenvolupar dues activitats, una és un joc en línia i l’altra un treball en equip, amb l’opció de guanyar finalment com a premi, un ordinador o tauleta per als components de l’equip guanyador i 2.000€ pel centre educatiu.

El termini per a inscriure’s és el 7 de març, trobareu tota la informació AQUÍ

Per a DUBTES us podeu dirigir a l'Agència Catalana del Consum: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us animem a participar-hi, des de l’Ajuntament en farem el seguiment, molta sort!