PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

Torna l'exposició "Som Gent de Profit" a Sabadell

L’exposició “Som Gent de Profit”, torna a Sabadell per fomentar el consum responsable i conscienciar sobre el malbaratament alimentari, aquesta vegada es combinarà amb tallers adreçats a escoles i a la ciutadania en general, als barris on anirà l'exposició.

L’Ajuntament de Sabadell, per mitjà de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, treballa amb diferents associacions de consumidors i organismes públics, duent a terme nombroses activitats educatives i informatives en matèria de consum. En aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Residus, s’ha trobat un objectiu comú, el de fomentar el consum responsable i conscienciar sobre el malbaratament d’aliments.

L’exposició anomenada “Som Gent de Profit” és itinerant i s’ha concebut a partir de dades impactants sobre el malbaratament alimentari a Catalunya. Les llars catalanes, els comerços i la restauració generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any, uns 35kg/persona. La mostra està formada per catorze plafons i recrea un espai quotidià, proper a la gent, com la cuina d’una llar, d’una escola o d’un restaurant, on pot tenir lloc el malbaratament alimentari.

En aquesta ocasió visitarà els següents equipaments municipals: del 7 al 25/3 al Centre Cívic de Torre-romeu, del 25/3 a l'11/4 a la Biblioteca del Nord, i del 13 al 27/5 al Centre Cívic de Can Deu