PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

Campanya informativa de consum al Mercat Central

L’Ajuntament de Sabadell commemora, el 15 de març, el Dia Mundial dels Drets del Consumidor amb l’organització d’una campanya informativa adreçada als i les paradistes del Mercat Central per tal que coneguin els requisits mínims i les obligacions en l’àmbit del consum. L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que en aquest mateix marc organitza també una campanya per promoure el consum de proximitat responsable.

La iniciativa comptarà amb una xerrada que tindrà lloc el proper 19 de març a les 14h al Mercat Central per informar sobre els requisits mínims de la normativa de consum. Durant la sessió es tractarà la importància que les parades mostrin els horaris i el preu de venda al públic, es parlarà de l’etiquetatge dels productes que es venen, i s’incidirà en la importància de facilitar els tiquets i les factures als clients, com a comprovants de venda, entre d’altres.

També com a part d’aquesta activitat, s’organitzaran una sèrie de visites de personal tècnic de la Diputació de Barcelona a les parades per informar-los del nivell d’adequació i compliment de la normativa de consum de la parada en concret. Les visites tindran lloc els dies 2, 3, 10 i 11 d’abril.

difusió twitter page 0001