PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

Tancament dels centres d'estètica Único

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor  (OMIC) de Sabadell elabora tot un seguit de recomanacions útils per a les persones afectades pel tancament dels CENTRES UNICO a Sabadell.

Es recomana formular reclamació per escrit, per deixar-ne constància i deixar el termini d’1 mes, per tal que la seu central emeti la corresponent resposta.

Si l’empresa no respon en el termini d’1 mes, en cas que s’hagi finançat el tractament, podeu traslladeu la reclamació a l’entitat financera, informant del tancament de l'activitat i sol·licitant tant la paralització de l’emissió de rebuts, com la devolució de la part del finançament pagat que correspon a la part del servei encara no prestat. Si no us dona una resposta satisfactòria en el termini d’1 mes, cal que us dirigiu al vostre Servei Públic de Consum, OMIC Sabadell (o trobeu la vostra oficina si esteu empadronat en un altre municipi) per presentar la reclamació contra l’entitat financera. La via de resolució serà la mediació de consum.

Si heu pagat amb targeta de crèdit:

  1. Contacteu amb la vostra entitat financera per informar-vos de la possibilitat d’anul·lar els càrrecs.
  2. Si el banc no us anul·la els càrrecs, cal que us adreceu a la via judicial (consulteu el Servei d’Orientació Jurídica). Si l’import de la reclamació no supera els 2.000 euros, no us caldrà advocat ni procurador.

Si heu pagat en efectiu o amb un crèdit personal, és a dir, un crèdit no associat al finançament del tractament:

  1. Si és un crèdit personal, podeu posar aquest fet en coneixement de l’entitat financera per tractar de modificar el contracte i avaluar el pagament de les quotes pendents.
  2. Si l’empresa no respon satisfactòriament en el termini d’1 mes, podeu adreçar-vos a la via judicial (consulteu el Servei d’Orientació Jurídica). Si l’import de la reclamació no supera els 2.000 euros, no us caldrà advocat ni procurador.

El prestador del servei de lloc web www.centrosunico.com, de conformitat amb el dispost a la llei 34/2002, es:

  • Denominació social: LA GAVIA ASESORES, S.L.U.
  • Nom comercial: CENTROS ÚNICO
  • NIF: B85559003
  • Domicili social: C/ Altamirano 33, Bajo. 28008 Madrid
  • Telèfon: 914315027
  • E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

NOTA: Aquestes recomanacions s’aniran actualitzant a mesura que disposem de més informació. També podeu consultar la web de l'Agència Catalana de Consum