PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

02
abril
2014

El procés per col·locar gespa artificial al camp de Torre-romeu avança i ara ja es veu al terreny de joc

Els treballs per fer possible que el camp de futbol municipal de Torre-romeu compti amb gespa artificial van cobrint etapes

Els treballs per fer possible que el camp de futbol municipal de Torre-romeu compti amb gespa artificial van cobrint etapes. Ara com ara, ja s'està col·locant  la gespa al terreny de joc, un cop fets els treballs previs de preparació i remodelació. Avui, el tinent d’alcalde d’Urbanisme i regidor d’Esports, Josep Ayuso i el regidor del districte 7, Cristian Sánchez, han visitat l’equipament, acompanyats pel president de la U.D. Tibidabo Torre-romeu, Fernando Rodríguez. La millora a Torre-romeu s’està portant a terme al mateix temps que la remodelació del camp de futbol de la Roureda. Tot plegat forma part d’un projecte més ampli que inclou la col·locació de gespa artificial a un total de quatre camps: els dos ja esmentats i els de la Plana del Pintor - Can Deu i de Can Puiggener. El global de l’actuació comportarà una inversió de gairebé 1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Tal com ha explicat el tinent d’alcalde, Josep Ayuso, en el cas de Torre-romeu

el primer que s’ha fet és urbanitzar l’entorn del camp i el que és important és que les obres continuen al ritme previst”. L’objectiu que teníem des del govern municipal, i que aquest any assolirem, és que tots els camps de futbol estiguin en les millors condicions, amb gespa artificial i vestidors. La idea era fer atractius tots els camps de futbol de la ciutat i que tots tinguin la mateixa qualitat, estiguin al barri que estiguin.

Les obres a l’equipament de l’avinguda de Can Bordoll han comportat fins ara tots els treballs de delimitació del terreny de joc, que s’ha ampliat, les noves canalitzacions per a instal·lacions, les obres de subbase del terreny i la col·locació de la gespa. Ara resta pendent acabar de col·locar la gespa artificial, completar les instal·lacions d’enllumenat i reg i també l’equipament esportiu. 

Quan finalitzin els treballs a Torre-romeu i a la Roureda, s’iniciaran les millores als altres dos equipaments inclosos en el projecte. S’espera, així, que la totalitat de l’actuació als quatres camps estigui enllestida després de l’estiu, amb la previsió que tots els equips que es beneficien d’aquesta inversió puguin començar la temporada 2014-2015 als seus equipaments de referència.

El cost de la intervenció al camp de Torre-romeu serà de prop de 400.000 euros. La col·locació de gespa artificial al camp de la Roureda comportarà més de 550.000 euros. A Can Puiggener s’hi invertiran gairebé 464.000 euros i a Can Deu, més de 375.000 euros.

Amb l’actuació s’unificaran les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres. Així mateix, i juntament amb la instal·lació de la gespa, es millorarà el tancament del perímetre dels camps i es col·locaran nous para-pilotes. També es millorarà la il·luminació dels equipaments i l’entorn dels terrenys de joc.

Amb aquests projectes, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. S’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Categories Esports Tags esports, futbol, Torre-Romeu