PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

Gent gran

05
Desembre
2016

Un grup de 9 joves d’un pla d’ocupació de dinamització esportiva treballaran en un mòdul d’activitats per a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdol d'activitats esportives adreçat a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdul d’activitats esportives adreçat a gent gran al Complex de Sant Oleguer, gràcies al suport de joves participants a un Pla d’Ocupació que s’han format com a dinamitzadors esportius, impartit per l’Ajuntament de Sabadell.

Categories: Esports, Economia i treball, Gent gran, Treball

11
Novembre
2016

Ajuntament i Generalitat continuen compromesos en fer realitat la construcció d’un centre residencial per la gent gran a la ciutat

En el marc de Comissió de Treball de Recursos Residencials de la Gent Gran de Sabadell, els treballs es desenvolupen juntament amb entitats i grups municipalsp>

L’Ajuntament de Sabadell continua treballant d’acord al calendari previst i acordat hores d’ara, juntament amb la Generalitat i la Plataforma d’Entitats per a la defensa de la residència pública sector Sud de Sabadell en el si de la Comissió de treball de Recursos Residencials per a la Gent Gran de Sabadell, amb l’horitzó més immediat de fer realitat la construcció de la “Residència de Gent Gran i Centre de Dia Parc Central”, i donar resposta a la mancança i dèficits que pateix la ciutat en aquest aspecte.

Categories: Gent gran, Serveis socials

04
Novembre
2016

L’Ajuntament de Sabadell compartirà experiències amb el Comú d’Andorra sobre polítiques de gent gran

L’Associació Gent Gran Agrupació Coral Amics de l’Acordió participa a la 5a Trobada internacional de Corals de Gent Gran d’Andorra

La tinenta d’alcalde i regidora de Cicles de Vida, Marisol Martínez, mantindrà aquest dissabte, 5 de novembre, una trobada informal amb la consellera de Social del Comú d’Andorra, Ester Vilarrubla, per intercanviar experiències sobre polítiques de gent gran i d'envelliment actiu. L’intercanvi d’impressions es farà en el marc de la 5a Trobada Internacional de Corals de Gent Gran a l'Auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, en la qual participa la sabadellenca Associació Gent Gran Agrupació Coral amics de l'Acordió.

Categories: Gent gran

07
Octubre
2016

La plaça dels Avis passa a dir-se de les Àvies i els Avis

El canvi es fa amb l’objectiu d'emfatitzar la referència a les dones

La plaça del Avis es dirà plaça de les Àvies i els Avis a partir d’aquest diumenge 9 d’octubre, coincidint amb la celebració de l’acte central deFesta dels Avis i les Àvies. Serà llavors quan es farà la descoberta de la placa identificativa amb la nova nomenclatura, que anirà acompanyada de parlaments, d’ofrena floral al monument “Als avis”, actuació de corals i xocolatada.

Categories: Cultura i esport, Espai públic , Gent gran

29
Setembre
2016

La commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran fa èmfasi en el benestar i la salut emocional

Aquest any els actes de celebració s’enllacen amb la Festa dels Avis i les Àvies

programafesta29La sensibilització sobre el benestar i la salut emocional centraran a Sabadell la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran, l’1 d’octubre, i que a Sabadell es commemorarà el proper dilluns dia 3 amb una sèrie d’activitats. El benestar i la salut emocional són uns els eixos del Pla d’Actuació Municipal de Gent Gran.

Categories: Gent gran

<<  16 17 18 19 20 [2122 23 24 25  >>