PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

09
Novembre
2020

Aprovada l’aportació de l’Ajuntament al conveni que permetrà disposar d’un estudi independent sobre l’estat real dels pisos dels Merinals

L’aportació, de 40.000 euros, cobreix la meitat del cost de l’anàlisi

Aprovada l’aportació de l’Ajuntament al conveni que permetrà disposar d’un estudi independent sobre l’estat real dels pisos dels Merinals

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’aportació municipal per import de 40.000 € a l’estudi que ha d’elaborar un equip independent del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i que permetrà conèixer l’estat real de 170 pisos dels Merinals.  

L’estudi s’està portant a terme en el marc del conveni signat per l’Ajuntament, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya de la Generalitat i els veïns i permetrà determinar l’estat dels habitatges ubicats als blocs 39, 40, 41, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 i 57 del polígon. L’informe independent haurà de determinar si els habitatges es poden rehabilitar o cal enderrocar-los, així com una estimació del cost econòmic de les actuacions proposades.

El text del conveni inclou també, entre altres elements, el compromís de les tres parts d’acceptar i respectar els resultats de l’informe, així com garantir la imparcialitat de l’equip tècnic que elabori el document.

Així mateix, l’acord comporta el compromís de constituir una taula que, un cop coneguts els resultats de l’informe, abordi les fórmules per al finançament de les actuacions que se’n derivin.

Categories Districtes, Habitatge, Urbanisme i Habitatge Tags districte 5, els Merinals

També et pot interessar...