PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

23
Juliol
2019

Atorgats 100.000 euros a entitats, per a projectes i activitats adreçats a les persones amb discapacitat

La Junta de Govern Local també atorga 65.000€ a iniciatives d’inclusió social

Atorgats 100.000 euros a entitats, per a projectes i activitats adreçats a les persones amb discapacitat

La Junta de Govern Local ha atorgat aquesta setmana un total de 100.000 euros en subvencions destinades a entitats per al desenvolupament de projectes i activitats dirigides a la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat. El total dels ajuts concedits enguany suma pràcticament un 30% més que l’any anterior.

Les 18 entitats que rebran subvenció són Cipo, Xaloc, Andi Down Sabadell, Fundació Tutelar Família i Societat, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Salut Mental Sabadell, Fundació Atendis, Obrir-se al Món, Luika, Fundació Ecom, Avan, Associació de Discapacitats d’Esport i Lleure, Xalest, Grandalla, L’Estel, Associació Asperger del Vallès Occidental, Actuavallès i Amics de la Gen Gran.

Pel que fa als projectes que es desenvoluparan amb els suports, són variats i estan relacionats amb la inclusió, el lleure, l’atenció psicosocial, la inserció laboral, l’acompanyament a les famílies, la conformació de grups d’ajuda terapèutica o l’acompanyament a persones que pateixen soledat o risc d’aïllament, entre altres iniciatives.

Inclusió social

Així mateix, la Junta de Govern Local ha atorgat les subvencions de 2019 per a projectes que fomentin la inclusió social. En aquest cas, s’han concedit un total de 65.000 euros, el que suposa un 47% més que l’any passat. Els ajuts es destinaran a 13 entitats.

Les associacions que rebran subvenció són Cerma Acoge, Actuavallès, La Rosada, Ningú sense Sostre, Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga, Associació Esportiva Can Deu, Associació Juvenil Esquitx, Êthos, Fundació Idea, Associació Esportiva Aristoi Football Academy, Fundació Main, Colors del Món i Associació Gitana de Sabadell.

En aquest àmbit, els projectes també són diversos. Iniciatives de suport o acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat, l’acollida a persones sense llar o el foment de l’èxit educatiu o del lleure adreçat a determinats col·lectius es troben entre les accions.

També et pot interessar...