PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

06
Març
2020

Dilluns comencen les obres que convertiran el carrer de l’Onyar en un passeig arbrat sobre el riu Ripoll

Es preveu que les obres s’acabin al setembre del 2020, amb un cost de més de 775 mil euros

Dilluns comencen les obres que convertiran el carrer de l’Onyar en un passeig arbrat sobre el riu Ripoll

Dilluns vinent, 9 de març, començaran les obres que permetran convertir el carrer de l’Onyar, al barri de Torre-romeu, en un passeig arbrat que actuarà com un balcó sobre el riu Ripoll. El projecte té un cost de 775.271,40 €.

Els treballs es faran en tres zones diferenciades. D’una banda, s’efectuaran obres a la zona denominada 1, que serviran per adequar les cruïlles de la ronda de l’Ebre amb el carrer del Guadiana i la ronda de l’Ebre amb el passatge de l’Ebre. Es demoliran paviments, es formaran cruïlles i travessades, es faran tasques de sanejament i enllumenat i es pavimentarà el camí de Torre-romeu.

D’altra banda, a la zona 2, és a dir, al carrer de l’Onyar, s’hi demoliran paviments, hi faran actuacions CASSA i Endesa, es sanejarà la xarxa de reg i es pavimentarà el carrer.

Finalment, a la zona 3 es plantaran arbres i arbustos, a més de tancar el camí de Torre-romeu.

Un projecte que permetrà urbanitzar el carrer de l’Onyar i el camí de Torre-romeu

El projecte preveu que tot el carrer de l’Onyar estigui pavimentat a un sol nivell, amb incorporació de parterres i arbrat en alineació. També es millora el tram del camí de Torre-romeu entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Segre, amb l’ampliació de la vorera per a vianants que limita amb el riu i un enllumenat nou.

L’objectiu de l’actuació és la urbanització del carrer de l’Onyar i del camí de Torre-romeu, així com la millora de l’espai públic, després de la reconstrucció del mur que els separa.

Les obres es van adjudicar en dos lots diferents. Un per a l’obra civil, és a dir, paviments, instal·lacions, serveis, etc., adjudicat a Infraestructures Trade SL per 692.443,29 euros. I un altre lot destinat a la jardineria i el mobiliari, que disposa d’un pressupost de 82.828,11 euros i que anirà a càrrec de l’empresa La CYCA SL.

El projecte del nou carrer de l’Onyar es farà després de la cessió d’un tram de la carretera BV-2432, entre els punts quilomètrics 1.300 i 1.590, per part de la Diputació de Barcelona, sense cap cost per a l’Ajuntament. Aquest tram de la carretera de Torre-romeu, entre la ronda d'Ebre i el carrer del Segre, és on es van dur a terme les obres per refer el mur del carrer de l’Onyar, que patia deficiències estructurals.

Categories Districtes, Espai públic Tags districte 7

També et pot interessar...