CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

23
Octubre
2020

El pla de millora de ferms continua al carrer de Corominas, al barri del Centre

La previsió és que tingui lloc entre el dilluns 26 i el dimarts 27

El pla de millora de ferms continua al carrer de Corominas, al barri del Centre

La renovació de ferms al carrer de Corominas –entre els carrers de Josep Renom i de Calderón–, al barri del Centre, que s’havia de dur a terme entre dilluns i dimarts vinent, està a l’espera que es dicti la finalització de l’episodi ambiental de contaminació, declarat ahir dijous. En el cas que la contaminació amaini, els treballs es duran a terme els dies previstos, entre les 9.30 i les 19 h.

Els treballs s'iniciaran a partir de les 9.30 h, per deixar passar el trànsit d'entrada als col·legis i, a partir d'aquí, es tallarà l'accés des de ronda de Zamenhof i s'anirà avançant amb les feines de fressat i altres actuacions complementàries, tram per tram. I, en el moment que sigui possible, es deixaran obertes les cruïlles, per permetre el trànsit perpendicular. A la nit, els trams quedaran tallats i només es deixarà accés als guals, tot i que les cruïlles quedaran obertes.

Es preveu que el dimarts s’hi faran les feines d'asfaltatge, amb la mateixa operativa. En aquest cas, els treballs ja s'iniciaran a les 8 h i s'anirà avançant tram per tram. Igualment, quan sigui possible, s'obriran les cruïlles per permetre el trànsit perpendicular i a la nit, en funció de si s'ha pogut aplicar la pintura del carrer, ja es deixaria totalment obert o, si no és possible, quedarien els trams tallats i solament obertes les cruïlles.

Asfaltatge als carrers de Josep Bruguera, Francesc Izard i l’Escola Pia

De  la mateixa manera, un cop acabat l’episodi de contaminació es reprendran les d’asfaltatge que queden pendents al carrer de Josep Bruguera. Si és possible, es faran a partir de primera hora de dimecres, per la qual cosa caldrà tallar el trànsit del carrer i només es permetrà l’accés als vehicles que hagin d'accedir als garatges, tot i que entrant i sortint per la cruïlla amb el carrer la Baronia.

Pel que fa al carrer de Francesc Izard, totes les feines es portaran a terme previsiblement també el dimecres.

Finalment, quant a l’actuació que s’està duent a terme al carrer de l’Escola Pia, solament falta la pintura dels passos de vianants, que es preveu que es podrà acabar entre dilluns i dimarts.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 € i es pot consultar en aquest enllaç.

Reparacions puntuals als carrers de Covadonga i de la Soledat

D’altra banda, la setmana vinent també es duran a terme dues actuacions puntuals relacionades amb la reparació de paviments. Es faran entre 2/4 de 10 del matí i les 2 del migdia.

En primer lloc, el dimarts 27 es farà una reparació puntual de rigola al carrer de la Soledat, a l’àmbit del Centre-Creueta, que comportarà tallar aquest carrer al trànsit, entre els carrers de Sant Honorat i de la Salut.

En segon lloc, el dijous 29 es repararà el paviment de la calçada al carrer de Covadonga, que quedarà tallat al trànsit entre els carrers de Romeu i del Marquès de Ciutadilla.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags districte 1, obres

També et pot interessar...