PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

24
Novembre
2022

Festa de la Tardor al barri de Can Puiggener

Festa de la Tardor al barri de Can Puiggener

El proper dissabte 26 de novembre, a partir de les 16 h, se celebrarà la Festa de la Tardor a Can Puiggener. S’ha preparat una jornada amb una programació on es podrà gaudir de diferents activitats, tallers, jocs i espectacles, així com d’un berenar popular.

La celebració és fruit del treball conjunt que han fet les entitats del barri, així com alguns veïns i veïnes, que s’han organitzat en una Comissió de Festes (Associació Esportiva Aristoi, Esplai la Baldufa, Espai Jove, Associació de dones Africanes de Catalunya, Fundación Secretariado Gitano, AVV de Can Puiggener, Casal de la gent gran), amb el suport de l’Ajuntament.  

La festa inclourà tallers: pinta cares, relleus, joglar i ping pong i jocs diversos adreçats a infants i joves, així com un stand informatiu sobre temes d’interès per als i les joves del barri.

A més, la Festa de la Tardor vol esdevenir també una mostra de les activitats que s’han dut a terme al barri durant la tardor. Així, els infants dels tallers de “Percussió Intercultural” seran els protagonistes d’un espectacle musical amb instruments com la darbukka, el djembé o el caixó flamenc i del vídeo que recull els millors moments d’aquests tallers. També es presentarà el vídeo-clip amb la cançó composada pels infants que han participat en els tallers de “Consciència Musical” impartit per l’artista sabadellenc Nel·lo C.

Més informació: https://tuit.cat/c48ob

També et pot interessar...