CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

14
Juliol
2020

Finalitzen les obres a la plaça de les Escaldes-Engordany, a la Creu Alta, que s’havien aturat a causa de l’estat d’alarma

Els treballs han tingut un pressupost de 26.674,49

Finalitzen les obres a la plaça de les Escaldes-Engordany, a la Creu Alta, que s’havien aturat a causa de l’estat d’alarma

Les obres de millora de la plaça de les Escaldes-Engordany, al barri de la Creu Alta, ja han finalitat, després que es reprenguessin les obres a finals de maig. L’actuació havia començat el passat 9 de març i es van haver d’aturar a causa de l’estat d’alarma, han finalitzat. Aquestes actuacions tenen com a principal objectiu potenciar l’espai com a zona d’estada i lleure dels veïns, així com incrementar la quantitat i la qualitat de la vegetació.

 

Els treballs, amb un pressupost total de 26.674,49 €, han millorat l’accessibilitat a la plaça, amb la reparació del paviment i la creació de tres rampes per substituir els esglaons actuals, l'adequació de reixes d'embornals, així com la instal·lació d’una barana als dos esglaons de l’entrada a la plaça pel carrer de Francesc Bellapart. També s’ha pintat el mur exterior, els bancs i la font.

Quant a la millora de la vegetació de la plaça, s’han retirat els arbres morts o en mal estat i s’han plantat 4 nous exemplars d’arbrat i més de 200 unitats d’arbustiva, així com una nova xarxa de reg.

 

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags Districte 2, plaça escaldes

També et pot interessar...