PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

23
Juliol
2018

Infants i joves de Can Puiggener embelleixen les tanques dels jocs infantils de la plaça del Primer de Maig

Com a cloenda de curs del projecte “Lleure artístic per a tothom”, implicant així els veïns en la preservació del bé comú del barri

Infants i joves de Can Puiggener embelleixen les tanques dels jocs infantils de la plaça del Primer de Maig

Les tanques de l’àrea de jocs infantils de la plaça del Primer de Maig, al barri de Can Puiggener, tenen un nou aspecte. S’han encarregat de fer-ho possible infants i joves del barri liderats per l’Esplai La Baldufa, que durant la setmana passada les van pintar amb mans de colors. Aquesta és la primera acció del projecte juvenil Amor de Barri, organitzat per La Baldufa, la Taula de Can Puiggener i l’Ajuntament.

L’activitat ha servit com a cloenda del taller “Lleure artístic per a tothom” aquest curs escolar i, també, per fer més agradable la plaça, amb l’objectiu que els veïns se la facin seva i ajudin a preservar el bé comú i a estimular la cohesió social. L’acte ha servit, a més, per mostrar els nous talents que viuen al barri.

El projecte “Lleure artístic per a tothom” de l’Esplai La Baldufa es finança amb pressupost municipal gràcies al fet que la ciutadania el va votar dins el procés participatiu Construint Ciutat 2018. Té com a objectiu promoure i ampliar l'oferta pública de formació artística i de transformació social al barri de Can Puiggener, mitjançant diferents activitats artístiques durant les hores de lleure –tardes i dissabtes al matí–. Entre aquestes activitats n’hi ha de relacionades amb el món del circ, gràcies al material que s’ha deixat i a la formació que s’ha impartir amb el projecte Germinem Circ.

A partir d’avui una seixantena de nens i nenes de l’Esplai La Baldufa se’n van de campaments a la Molina, on s’estaran fins al diumenge 29.

Categories Entitats, Educació, Participació ciutadana Tags Can Puiggener, esplai la baldufa, joves

També et pot interessar...