PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

30
Setembre
2020

Inscripcions obertes al curs en línia per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

La sessió és gratuïta i cal inscripció prèvia

Inscripcions obertes al curs en línia per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

Aquest mes d’octubre comença una nova edició del curs d’obligacions fiscals de les entitats. Aquesta edició, atesa l’actual situació sanitària, s’ha programat en línia, en format webinar, per facilitar-ne l’accés a totes les entitats que estiguin interessades en fer-lo.

L’activitat, organitzada per l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell, comptarà amb tres sessions: el 14, 21 i 28 d’octubre, a la tarda, de 6 a 9. Combina exposicions teòriques i estudi de la normativa amb el treball sobre exemples i casos pràctics.

La formació, que és gratuïta, i està adreçada a persones professionals, voluntàries i membres de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell, l’imparteix personal de suport associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai. El curs es programa cada any i s’actualitza periòdicament per adaptar-se a la legislació vigent.

Els continguts que s’hi impartiran fan referència a aspectes com ara el codi d’identificació fiscal (CIF o NIF) i la corresponent Declaració Censal; els impostos (IAE, IVA, impost de Societats, IRPF); la declaració d’operacions a tercers (model 347); donatius i mecenatge i altres novetats fiscals.

Aquest curs està reconegut dins del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Categories Entitats, Participació ciutadana Tags oficina entitats, voluntariat

També et pot interessar...