PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

12
Novembre
2020

Ja s’ha acabat la renovació dels jocs infantils de la plaça del Pi i ben aviat s’obrirà també la plaça d’Alberto Lavera

Avancen les obres als jocs infantils d’unes quantes places i parcs més, dins el projecte Fem Barri

Ja s’ha acabat la renovació dels jocs infantils de la plaça del Pi i ben aviat s’obrirà també la plaça d’Alberto Lavera

Continuant amb la renovació de 152 espais amb jocs infantils a Sabadell, aquesta setmana s’ha acabat l’actuació que es feia a la plaça del Pi i ja està oberta al públic. I la plaça d’Alberto Lavera està pràcticament a la recta final i els infants ja hi podran entrar previsiblement el proper dimecres 25 de novembre. Mentrestant, es continua treballant a les places del Farell, al parc de Tierno Galván i ja hi ha molt avançada l’actuació a la plaça de Carrasco i Formiguera.

A la plaça del Pi s’hi ha canviat el paviment de cautxú, mentre que a la plaça d’Alberto Lavera el paviment de cautxú s’ha canviat per un de sorra i s’hi ha posat jocs, mobiliari i arbres nous.

Com a actuacions destacades d’aquest mateix projecte, ja hi ha acabades les actuacions als parcs de la Roureda, del Taulí i de Nostra Llar, a les places dels Tallarets, de Vila Arrufat, d’Aurora Bertrana, de les Vaques, de les Dones del Tèxtil, de Frederica Montseny, de l’Amistat, de Maria Vinyes, de la Sardana, del Primer de Maig, d’Envalira, d’Isabel Vilà, dels Avets, de l’Assemblea de Catalunya, de Sant Agustí, de Picasso, com també a l’Espai Públic de la carretera de Barcelona.

Així mateix, s’han finalitzant les tasques de reparació previstes a la plaça del Treball –on s’ha reparat el cautxú–, al parc de Can Gambús –on s’han reparat jocs trencats i se n’han instal·lat de nous– i a la plaça Creu de Barberà.

El projecte global de remodelació i arranjament de 152 àrees de jocs compta amb una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros. Les actuacions es divideixen entres nivells d’actuació: remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 m2.

La renovació dels elements de joc infantil de les places es basa en la idea de “Disseny per a tothom”, és a dir, que tenen per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu. A més, intenció és recuperar els paviments que es troben en mal estat de conservació, canviar les tanques de fusta i remodelar la zona enjardinada.

El projecte s’emmarca, en la iniciativa Fem Barri, que té per objectiu garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins Tags espai públic, Fem Barri, jocs infantils

També et pot interessar...