PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

18
Maig
2020

L’Ajuntament canalitza, a través del Punt del Voluntariat, el repartiment dels lots de material escolar que les escoles han preparat per fer arribar a l'alumnat que en necessiti

L’objectiu passa per garantir la igualtat al dret a l'educació per a tots els infants15

L’Ajuntament canalitza, a través del Punt del Voluntariat, el repartiment dels lots de material escolar que les escoles han preparat per fer arribar a l'alumnat que en necessiti

La crisi sanitària causada per la Covid-19 ha afectat de ple joves i infants, que a hores d’ara han de seguir el curs des de casa. Amb l’objectiu posat a sumar esforços per garantir la igualtat al dret a l'educació per a tots aquests infants, diferents escoles de la ciutat treballen de manera coordinada amb l’Ajuntament per fer arribar material escolar als alumnes que en necessitin.

Atès que l'exercici de l'aprenentatge des de casa requereix un mínim de recursos que no sempre està garantit per a tothom, el centres han demanat col·laboració a l’Ajuntament per tal de poder fer arribar lots de material escolar als domicilis dels infants i joves que en necessitin, amb la voluntat que puguin  continuar el curs i les activitats des de casa.

L’acció, coordinada a través del Punt del Voluntariat de l’Ajuntament, començarà a fer-se aquesta setmana amb la col·laboració de més d’una quinzena de persones voluntàries que s’han ofert per dur a terme el repartiment del material escolar, juntament amb mestres de la ciutat.

Les persones voluntàries recolliran el material escolar preparat pels equips directius dels centres i el portaran als domicilis de cadascun dels i de les alumnes que necessitin aquest material.

La iniciativa es durà a terme en tots els casos en què les escoles detectin la necessitat de fer arribar material escolar als seus alumnes i sol·licitin la col·laboració de l’Ajuntament per fer el repartiment.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol agrair especialment a totes les persones voluntàries la seva predisposició, ja que només amb la col·laboració entre institucions i ciutadania es pot superar la crisi actual.

També et pot interessar...