PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

21
Febrer
2018

L’Ajuntament de Sabadell ofereix alternatives d’espai a l’AV de La Plana del Pintor per acollir l’activitat vinculada al Carnestoltes

Representants del consistori van mantenir una reunió amb l’associació de veïns per trobar solucions i continuen oberts a cercar la millor opció possible

L’Ajuntament de Sabadell ofereix alternatives d’espai a l’AV de La Plana del Pintor per acollir l’activitat vinculada al Carnestoltes

Des de l’Ajuntament de Sabadell s’ha ofert diverses solucions alternatives al local que actualment l’Associació de Veïns de La Plana del Pintor utilitza com a espai vinculat a l’activitat de Carnestoltes però que no reuneix les condicions de seguretat necessàries.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, conjuntament amb la regidora de Participació Ciutadana, Glòria Rubio i el regidor del districte 3r, Gabriel Fernàndez, es van reunir la setmana passada amb els representants de l’Associació de Veïns de La Plana del Pintor per oferir solucions alternatives i viables per cobrir les necessitats que actualment des de l’associació han demanat.

Per una banda, cal recordar que el Ple de desembre ja va aprovar la cessió a l’associació, durant un període de 4 anys, d’un local de 50m2, al carrer dels Pins, 5, on l’entitat pot continuar elaborant el seu projecte de participació a la rua de Carnestoltes. Una cessió que formava part de les primeres que s’han fet en el marc del nou reglament de cessió de locals.

L’Ajuntament ha ofert a l’associació com a alternativa, també, l’ampliació de la seu de l’AV de la Plana del Pintor, que implicaria el cobriment d’un espai on hi ha unes pistes de petanca.

Com a mesura provisional, i mentre es fa aquesta ampliació, quan hi hagi necessitat per increment de l’activitat al voltant del Carnestoltes, el consistori ha ofert també la possibilitat d’utilitzar el vestíbul del Centre Cívic de Can Deu.

La voluntat del consistori és romandre oberts per continuar treballant conjuntament per trobar una solució a les necessitats d’espai de l’associació.

Actualment ocupen un local, l’aulari del costat de l’Institut Jonqueres, que no reuneix les condicions de seguretat necessàries, i que està pendent de l’inici de les obres de rehabilitació i millora per adequar el nou espai de serveis socioeducatius al barri adreçat a infants, joves i famílies i on s’acollirà diferents activitats.

Unes obres que havien de començar el passat dilluns però que no han començat perquè la voluntat del consistori es trobar una solució d’espai alternatiu als veïnat.

Cada any l’Ajuntament concedia una llicència temporal d’un any, renovable, per fer-hi l’activitat. Aquest any no se’ls ha concedit ja que el local no reuneix les condicions mínimes de seguretat.

 

També et pot interessar...