PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

27
Juliol
2020

L'Ajuntament ofereix una línia d'ajudes a les entitats sense ànim de lucre per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19

La Junta de Govern aprova una convocatòria de subvencions directes de caràcter excepcional per un valor total de 165.000 euros

L'Ajuntament ofereix una línia d'ajudes a les entitats sense ànim de lucre per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19

Amb l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics que han patit les entitats sense ànim de lucre a causa de l’Estat d’Alarma derivat de la crisi sanitària de la Covid-19, la Junta de Govern ha aprovat avui una convocatòria de subvencions directes extraordinàries.

La convocatòria, per un valor total de 165.000 euros, es destina a finançar despeses estructurals o conjunturals de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell, bé perquè hagin assumit despeses extraordinàries derivades de l’exercici de la seva activitat, i/o de la suspensió d’aquesta, o no disposin del finançament suficient per poder continuïtat a la seva activitat i/o al funcionament de l’entitat.

Podran demanar la subvenció aquelles entitats de Sabadell que hagin assumit despeses extraordinàries o no hagin disposat de finançament, de l’1 de gener al 30 de setembre de 2020.

Per sol·licitar-ho cal presentar una instància acompanyada dels documents acreditatius i dels justificants de despesa de la quantitat sol·licitada A qualsevol dels registres de l’Ajuntament de Sabadell o a través de la seu electrònica.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà del dia de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en el BOP de Barcelona i finalitzarà el 2 d’octubre de 2020 inclòs. L’Ajuntament informarà  totes les entitats del registre d’entitats de la convocatòria  i la subvenció s’acceptarà mitjançant la formalització del corresponent conveni.

Més informació al Servei de Participació Ciutadana, al 93 745 31 84 (9-14 h), i tots els detalls de les bases de la convocatòria al següent enllaç.

Categories Entitats, Ajuntament, coronavirus, Participació ciutadana Tags coronavirus, Covid-19, entitats, Junta de Govern Local, participació ciutadana

També et pot interessar...