PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

02
Febrer
2015

L’Ajuntament organitza xerrades informatives per explicar a les entitats l’afectació de la nova Llei de l'Impost de Societats de l’Estat

L’Ajuntament ha programat ja les xerrades informatives dirigides a les entitats de Sabadell que estiguin interessades en saber quina afectació els suposa la reforma fiscal pel 2015 impulsada per l’Estat, i en especial l’Impost de Societats.

La reforma de la Llei de l'Impost sobre Societats es va publicar el passat 28 de novembre i estableix noves obligacions per a totes les entitats no només en l'àmbit fiscal, sinó també pel que fa a la gestió comptable.

A partir de l’1 de gener de 2015 totes les entitats sense excepció han de presentar l’impost de societats. Arran d’aquesta reforma, les entitats queden igualment obligades, per l’exercici del 2015, a portar una comptabilitat oficial, que facilitarà la presentació de la declaració de l’impost de societats.

Les xerrades per entitats es duran a terme a l’auditori del Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach de 18.30 a 20.30 els següents dies: 12, 24 i 27 de febrer; 3, 5 i 6 de març.

Per tal de facilitar la informació s’ha previst agrupar les xerrades pels diferents àmbits temàtic tal i com s’agrupen les entitats: culturals, esportives, associacions de veïns, associacions de pares i mares, salut... En aquest sentit, les entitats rebran una convocatòria del dia de la sessió informativa a la que estan convocats en funció del seu àmbit de treball.

Per altra banda, l’Ajuntament també vol informar a les entitats sense ànim de lucre que enguany també s’ha modificat la “Declaració Informativa de les Operacions a Tercers “(MODEL 347), com a novetat, estaran obligades a presentar aquesta declaració totes les entitats de caràcter social que durant l’exercici 2014 hagin tingut operacions amb terceres persones superiors a 3.005,06 euros o que hagin cobrat subvencions procedents d'Administracions públiques, sigui quin sigui el seu import.

La presentació del model s’haurà de fer de forma telemàtica, al llarg d’aquest mes de febrer, motiu pel qual caldrà disposar d'un certificat electrònic, si no en tenen o hauran de fer a través d’un tercer (gestor).

Categories Entitats, Ajuntament, Participació ciutadana Tags ajuntament, entitats, Impost de Societats, participacio

També et pot interessar...