PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

10
Juliol
2014

La ciutat recorda l’antic camp de futbol on havia jugat el Centre d’Esports Sabadell amb una nova placa

Ahir es va descobrir el nou element, que substitueix l’antiga placa

L’espai on antigament havia estat el camp de futbol conegut com a Vella Creu Alta, al qual havia jugat el Centre d’Esports Sabadell, compta novament amb una placa de record i homenatge. Ahir es va descobrir el nou element, que substitueix l’antiga placa, a l’edifici ubicat a l’àmbit abans ocupat pel camp, al carrer de Sant Vicenç.

Josep Ayuso, tinent d’alcalde i regidor d’Esports va participar a l’acte i va destacar que

un club centenari com el Centre d'Esports Sabadell es va fent de petits esdeveniments, de les fites diàries. Amb la col·locació d’aquesta placa recordem les seves arrels, el lloc on s’ubicava l’antiga Creu Alta, i recordem també el que va ser el primer gran estadi sabadellenc.

Ignasi Lúquez, vicepresident del Centre d’Esports, que va assenyalar  que

aquí es va forjar l’inici del club que ara som. Avui recordem el que vam ser, perquè no podem perdre els nostres símbols. Com a entitat és un dia molt important que ens permet recordar els inicis.

De la seva banda, Maria Alascio, representant de la comunitat de veïns al carrer de Sant Vicenç, 52-54, va agrair tant a l’Ajuntament de Sabadell com al Centre d’Esports l’esforç per recuperar el record de l’antic estadi, perquè

és part de la història de Sabadell, del que va ser aquest espai per la ciutat. Els veïns i veïnes considerarem just i oportú que continuï el reconeixement de la presencia de l’antic estadi per mitjà de la placa per recordar-nos i fer-nos partícips d’aquells esdeveniments que han deixat petjada a la ciutat.

 

Categories Districtes, Cultura i esport, Esports, Participació ciutadana Tags Centre d’Esports Sabadell, Creu Alta, Districte 2, esports

També et pot interessar...