PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

20
Novembre
2023

La Festa del Voluntariat, un acte per reconèixer i agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell

Tindrà lloc el matí del 26 de novembre a la plaça de les Dones del Tèxtil

La Festa del Voluntariat, un acte per reconèixer i agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell

Aquest diumenge 26 de novembre, durant tot el matí, la plaça de les Dones del Tèxtil acollirà la Festa del Voluntariat, un espai de trobada en el qual tindran lloc activitats diverses per a tots els públics amb la finalitat de promocionar i fomentar el voluntariat i visibilitzar la tasca que fan les persones voluntàries de les entitats de la ciutat.

Amb aquesta festa, organitzada per l’Ajuntament i la Taula d’Entitats de Voluntariat, es vol fer un homenatge a totes les persones voluntàries. Tal com ha explicat la regidora de Participació, Sònia Sada,

“a Sabadell hi ha unes 3.000 persones que fan voluntariat actiu i aquest diumenge esperem que la Festa sigui tot un èxit. Serà una jornada festiva i lúdica on l’Ajuntament vol reconèixer la tasca del voluntariat”.

A les 11.30h tindrà lloc l’espectacle “SOLILOQUI” de la Cia. Ton Muntané, representat per un clown que ha estat fent una residència a l’Estruch. A les 12.15h es comptarà amb la representació de dansa comunitària “Voluntariat en Dansa”, creada i interpretada per voluntaris i voluntàries d’entitats de Sabadell i amb la participació de les Bruixes del Nord en la part final.

I a les 13h hi haurà un acte institucional de reconeixement i agraïment a tots els voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell. El hashtag de la campanya d’aquest any és #VoluntariatSumaComunitat.

La Tardor del Voluntariat d’aquest 2023 ha celebrat una nova edició destinada a fomentar i donar visibilitat al voluntariat, a crear xarxa entre les persones voluntàries i les entitats i a enfortir la comunitat. Al llarg d’octubre i novembre s’han programat diverses activitats.

També et pot interessar...