PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

28
Setembre
2020

La taula d'entitats per definir un nou projecte pel mercat de Campoamor ja treballa en la proposta de futur de l’equipament

Grups municipals, veïns i comerciants s’han reunit en diverses ocasions per repensar i reformar el projecte

La taula d'entitats per definir un nou projecte pel mercat de Campoamor ja treballa en la proposta de futur de l’equipament

Amb l’objectiu de compaginar les demandes i les necessitats dels diferents col·lectius del barri de Campoamor i, així, definir un nou projecte a l’espai del mercat, la Taula d’Entitats del Mercat ja treballa per posar fil a l’agulla a les diferents sensibilitats.

Entitats veïnals de la zona sud, entitats ciutadanes de diferents àmbits i representants dels diferents grups municipals -integrants d’aquesta taula- s’han reunit en diverses ocasions per debatre i consensuar un projecte pel futur del mercat de Campoamor, tal i com es va acordar en sessió plenària el passat mes de febrer, després que s’aprovés la moció presentada per l’Associació del Poble del Sud.

En aquest context, a més, la Junta de Govern ha decidit aquest matí no adjudicar el contracte del concurs d'arquitectura relacionat amb la rehabilitació integral del mercat de Campoamor de Sabadell i millora dels espais lliures del seu entorn, aprovat l’abril del 2019, atès que la rehabilitació proposada en aquelles dates no s’adeqüen a les necessitats actuals.

Nous jardins d’Espronceda i Campoamor

Paral·lelament, l’Ajuntament treballa en convertir l’espai que ocupava l’antic camp de futbol de Campoamor, al carrer dels Reis Catòlics, en una zona enjardinada i d’estada, amb el predomini de zones d’ombra i vegetació i zones de descans i lleure. L’operació forma part d’un projecte més ampli de transformació de l’entorn del Mercat de Campoamor, amb l’objectiu d’ampliar la infraestructura verda del barri, recuperar espais en obsolescència i al mateix temps ordenar i ampliar l’oferta d’estacionament de vehicles i la pacificació del trànsit.

El projecte forma part de l’Estratègia DUSI i té un pressupost de prop de 2 milions d’euros (1.933.286 €), amb un finançament del 50% amb fons FEDER. L’objectiu recollit a l’EDUSI és impulsar la transformació urbanística i social en els barris d’Espronceda i Campoamor, mitjançant la regeneració física i la millora integral d’espais que han estat en desús durant molts anys.

També et pot interessar...