PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

20
Juliol
2022

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Els equipaments de Can Puiggener, La Creu Alta, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, La Concòrdia, La Creu de Barberà i Torre-romeu obriran de dilluns a divendres

Nou centres cívics obriran durant el mes d’agost

Aquest mes d’agost l’Ajuntament obrirà 9 dels 12 centres cívics municipals, en diferents horaris, amb l’objectiu de donar la màxima cobertura a les necessitats de la ciutadania.

Horaris de matí i tarda, de dilluns a divendres

En horari de matí, de 9 a 14 h, obriran un total de 7 centres: Can Puiggener, la Creu Alta (Cal Balsach), Dr. Josep M. Plans (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, la Creu de Barberà i Torre-romeu i en horari de tarda, de 15,30 a 20,30 h obriran també 7 centres: Can Puiggener, Dr. Josep M. Plans Molina (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, Concòrdia i la Creu de Barberà.

Destaquen 5 centres que prestaran servei de matí i tarda, en concret els de Can Puiggener, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull i la Creu de Barberà, que són els 5 centres que acullen el servei d’Espai Jove.

Els equipaments cívics atendran les activitats programades, organitzades per les entitats, i els espais relacionals esdevenen un punt de trobada compatible pels usuaris i les usuàries dels centres, en aquests dies de calor.

Refugis climàtics

Els Centres Cívics han estat designats com a àrees de confort tèrmic, i han estat habilitats com a refugis climàtics per fer front a l’episodi de temperatures extremes que es viu a Catalunya aquests dies. Amplien el seu horari durant el mes de juliol i no tancaran al migdia (de 9 a 21h). La mesura no afecta al Centre Cívic de Gràcia, que està tancat per obres.

Categories Districtes, Centres Cívics, Participació ciutadana Tags centres cívics, estiu, refugis climàtics

També et pot interessar...