PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

02
Desembre
2021

Nou taller per fomentar el treball en xarxa entre les entitats

Nou taller per fomentar el treball en xarxa entre les entitats

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat proposa un nou taller en línia adreçat a entitats "Enxarxant-nos: mapejant els actors del territori per crear sinergies en els nostres projectes”, que té com a objectiu que les entitats coneguin les potencialitats del treball en xarxa, identificar actors en el territori  i aplicar-ho a un projecte o línia de treball de l'organització.

Aquest taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona, en  el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l’any 2021. Es tracta d’una activitat orientada a facilitar un marc metodològic i una eina pràctica concreta per afavorir la creació d’aliances entre entitats i organitzacions d’un territori.

La sessió serà de caràcter pràctic i aplicada a la realitat i projecte de cada entitat. Es treballarà mitjançant eines virtuals i es realitzaran dos exemples d'itinerari d'auto reflexió i aprenentatge que tenen per objectiu conèixer les necessitats del projecte i dissenyar el sociograma actual de l’entitat i definir una proposta de treball per afavorir les relacions potencials amb els agents del territori.

El taller es desenvoluparà en format virtual i en una única sessió de 3 h, el  dimarts 14 de desembre de 18 a 21 h.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia, emplenant aquest formulari.

Categories Entitats Tags entitats, Oficina entitats i voluntariat

També et pot interessar...