PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

25
Octubre
2021

Obertes les inscripcions al taller de “Dinamització d’activitats adreçades a la gent gran”

El taller es farà els propers dissabtes 20 i 27 de novembre

Obertes les inscripcions al taller de “Dinamització d’activitats adreçades a la gent gran”

Donat el gran èxit de participació del taller en línia de dinamització d’activitats adreçades a la gent gran, que es va impartir per primera vegada l’any passat, des de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat s’ha valorat la conveniència de tornar a programar-lo enguany, en format presencial.

El taller, impartit per l’entitat Amics de la Gent Gran, es durà a terme al centre cívic de la Creu Alta (Cal Balsach), els dissabtes 20 i 27 de novembre, de 10 a 13 h.  Està inclòs dins del Pla de Formació de l’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Les persones participants treballaran des de la perspectiva d’atenció centrada a les persones, adquiriran tècniques d’animació i aprendran a programar i dissenyar activitats dirigides a la gent gran, tenint en compte les actuals restriccions sanitàries. També faran casos pràctics adaptats a les mesures de seguretat i higiene recomanades per la COVID-19. Es combinaran explicacions teòriques, dinàmiques de grup, casos pràctics i Roll Playing.

El taller és gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia complimentant aquest formulari.

Més informació: web.sabadell.cat/oficinaentitats

També et pot interessar...