PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

16
Novembre
2020

Obertes les inscripcions al taller en línia per a entitats sobre la Llei de Protecció de Dades Personals

El taller es durà a terme el proper 15 de desembre

Obertes les inscripcions al taller en línia per a entitats sobre la Llei de Protecció de Dades Personals

L’Ajuntament de Sabadell organitza una nova edició del taller sobre la Llei de Protecció de Dades Personals. Amb aquest taller es tanca l’oferta formativa de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat per aquest 2020. Es durà a terme el proper 15 de desembre i té una durada de 3 hores. La docència serà a càrrec de la Fundació Catalana de l’Esplai.

La formació està adreçada a membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell, majors de 18 anys, que vulguin conèixer la nova normativa de protecció de dades personals.  

Els principals objectius del taller són donar a conèixer la nova normativa derivada de l’aprovació de la llei orgànica 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, així com les principals obligacions de les entitats en matèria de gestió de dades personals i relatives als drets d’imatge.

S’impartirà en línia, en format webinar i es combinaran exposicions teòriques i casos pràctics, on es treballaran exemples de gestió de dades. La formació és gratuïta i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les places són limitades i cal inscripció prèvia complimentant aquest formulari.

També et pot interessar...