PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

11
Març
2020

Obertes les inscripcions d’una nova edició del curs de formació per a entitats per crear materials atractius

La formació és gratuïta, s’impartirà en línia i cal fer la inscripció prèvia

Obertes les inscripcions d’una nova edició del curs de formació per a entitats per crear materials atractius

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell posa en marxa, per segon any consecutiu, una nova edició del taller “Creació de materials atractius de formació i difusió”, adreçat  a entitats sense ànim de lucre. Aquest taller es va impartir el passat mes de desembre i va tenir molt bona acollida, quedant persones en llista d’espera i al Pla de Formació d’enguany en proposem una nova edició. El curs pretén donar a conèixer diferents aplicacions de composició i maquetació, retoc d’imatges, creació de vídeos i de música i sons i bancs de recursos, entre altres, per fer que els materials i les campanyes de comunicació de les entitats siguin més atractius.

Les sessions formatives tindran lloc del 15 al 30 d’abril, s’impartirà exclusivament en línia i la durada de la formació és de 6 hores. És un taller gratuït adreçat a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell vinculades a la comunicació i difusió de l’entitat i les places són limitades. Les inscripcions ja són obertes i es pot trobar tota la informació necessària en aquesta pàgina.

Entre els temes que es tractaran al llarg de la formació, hi ha el maneig d’aplicacions de retoc d’imatges, per crear vídeos i de música i sons. A més, es farà un repàs dels principis clau de comunicació i periodisme digital. Per tal de poder inscriure’s, s’ha de tenir coneixements d’internet a nivell usuari i disposar d’una adreça de correu electrònic. Es tracta d’una Formació reconeguda dins del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat  de la Generalitat de Catalunya.

 

Categories Entitats, Voluntariat Tags entitats, materials atractius, Pla de Formació d'Entitats, voluntariat

També et pot interessar...