PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

04
Octubre
2021

Obertes les inscripcions per participar en la 27a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

Inscripcions del 4 d’octubre al 2 de novembre

Obertes les inscripcions per participar en la 27a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat ha obert avui les inscripcions per participar en la que serà la 27a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat. Després d’un any i mig de formació en línia, es torna a la presencialitat seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establertes.

Les sessions, que tindran lloc durant el mes de novembre, estan adreçades a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre. La inscripció pot formalitzar, fins el proper 2 de novembre, complimentant aquest formulari o trucant al telèfon 93 745 31 84, de 9 a 14 h.

Les diferents sessions tractaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat i acabarà, el dia 17 de novembre, amb una taula rodona oberta a la ciutadania, d’experiències de persones voluntàries d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

El curs l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja Sabadell i compta, a més, amb la col·laboració del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i la Fundació Avan.

Les classes tindran lloc els dies 8, 10, 15 i 17 de novembre, de 18 a 21 h, al Casal Pere Quart (Rambla, 69) i està reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. El curs és gratuït i les places són limitades.

Categories Entitats, Voluntariat Tags Entitats, Formació, voluntariat

També et pot interessar...