PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

18
Juliol
2022

S’adjudiquen les obres d’urbanització del carrer del Caucas

S’adjudiquen les obres d’urbanització del carrer del Caucas

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui el contracte d’obres per fer urbanitzar el carrer del Caucas i donar més espai per a vianants. Alhora també es millorarà tant la mobilitat del trànsit, establint un únic sentit del trànsit. Les obres s’han adjudicat a l’empresa TEC RAUL, SL per un import de 846.078,38 euros i amb un termini d’execució de 5 mesos.

El projecte es compon de tres sub-àmbits. El sub-àmbit principal, i el de major dimensió, es correspon amb la totalitat del carrer del Caucas; els dos sub-àmbits restants, d’unes dimensions molt inferiors, són els accessos als aparcaments en superfície situats a l’est i a l’oest del camp municipal de Can Deu, situats en el carrer de l’Himàlaia i en el carrer de les Palmeres.

La reurbanització principal té per objectiu consolidar el carrer del Caucas com a un nou eix de barri, en base a què en aquesta via s’hi ubiquen la zona esportiva, l’escola bressol i l’associació de veïns del barri. El projecte generarà major espai per a vianants amb l’ampliació de voreres del costat nord i sud. En el cas de la vorera nord, incloent la substitució de l’arbrat per una nova espècie, més adient als criteris d’accessibilitat. També es generaran dos nous espais d’estada en les cantonades amb els carrers de l’Himàlaia i dels Balcans.

Una altra de les finalitats és millorar l’accessibilitat nord-sud, amb la creació de dos passos elevats a les cantonades amb els carrers de l’Atlas i dels Urals. I, també, modificar els sentits de circulació dels vehicles actuals, convertint tot el carrer en un únic sentit de circulació sense que es perdin places d’estacionament, en direcció al carrer de l’Himàlaia.

L’objectiu de l’actuació en els sub-àmbits del carrer de l’Himàlaia i del carrer de les Palmeres és la reparació i consolidació de la vorera en els punts d’accés als aparcaments en superfície existents.

També et pot interessar...