PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

21
Novembre
2019

Un escape room adreçat a joves posarà a prova les habilitats del treball en equip i dels valors del voluntariat

Un escape room adreçat a joves posarà a prova les habilitats del treball en equip i dels valors del voluntariat

Els Espais Joves de Sabadell organitzaran del 21 al 29 de novembre una activitat on per mitjà d’un escape room els i les participants hauran de demostrar les seves capacitats de treball en equip i els valors de voluntariat. L’objectiu és precisament fomentar aquests valors entre el col·lectiu jove.

La temàtica de l’activitat se centra en les migracions a la mar Mediterrània. El jovent tindrà un temps limitat per rescatar un grup de persones immigrants que es troben a la deriva, al mig del mar. El muntatge està ple de imprevistos, ambientat en la bodega d'un vaixell, on els i les voluntàries queden atrapades.

Mentre els i les joves esperen el seu torn per entrar a l’activitat, podran viure una experiència de voluntariat amb les ulleres virtuals que instal·larà Creu Roja Sabadell.

L’escape room estarà el dia 21 a l’Espai Jove de la Creu de Barberà i anirà passant per la resta: el 25 de novembre, a l’Espai Jove de Torre-romeu; el 27 al de Can Puiggener; al de Can Rull el 28, i finalment, el 29 de novembre s’instal·larà a l’Espai Jove Doctor Plans. L’activitat començarà a les cinc de la tarda.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia, adreçant-se als diferents Espais Joves.

També et pot interessar...