PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

24
Març
2021

Ca l’Estruch organitza un Superdivendres, el proper 26 de març

NauEstruch i MediaEstruch hi presenten projectes d’artistes residents i també inclourà una nova sessió del cicle Dissonants

Ca l’Estruch organitza un Superdivendres, el proper 26 de març

Demà passat, les àrees d’arts digitals i de performances de Ca l’Estruch organitzen de nou un Superdivendres, una tarda carregada d’activitats. La sessió començarà amb un Cafè d’Artistes, continuarà amb el Laboratori UratiLab, seguirà amb una nova sessió del cicle Dissonants i s’acabarà amb NOW 3/21. Tota la jornada és gratuïta.

A les 5 de la tarda, el col·lectiu UratiLab presentarà una instal·lació interactiva que mostra un arxiu de la memòria viva de les nostres ciutats. Durant la residència a MediaEstruch, els seus components han desenvolupat un procés d'investigació formal i tècnica per construir diversos elements interactius entre el joc. UratiLab construeixen un espai on a través de diversos dispositius –com la realitat virtual, l'espai sonor, la poètica dels objectes o les veus dels habitants– conflueixen múltiples llenguatges i punts de vista sobre la naturalesa de la ciutat i la memòria viva dels que l'habiten.

A les 6 de la tarda, Natalia Carminati presentarà Sant Walk, una nova sessió del cicle Dissonants en què col·labora l’Escola Superior de Disseny (ESDI). En aquest cas, es tracta d’un projecte que integra performance, so, vídeo livestream i instal·lació. És així com Carminati explora la percepció del temps i el desfasament que es produeix entre les temporalitats "reals" i les “virtuals” a partir de la imatge i el so com a unitats de temps.

També a les 6 de la tarda, NOW 3/21 permetrà conèixer una mostra de performances dels projectes en residència de Nauestruch. Es tracta, d’una banda, d’Ensayo performativo sobre la subalternidad, un projecte de Diego Gómez Bernardez entorn de la subalternitat i la seva vinculació amb el cos. D’altra banda, Albert Gironés i Anna Vilamú presentaran Era un cos però eren molts, una reflexió sobre l’imaginari dels ovnis. I, finalment, Hannah Berestizhevsky, Mofuta, presentarà Camuflaje Inverso, sobre l’ús del mateix cos com a instrument pictòric.