PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

01
Juny
2018

Conclou amb èxit el curs de Gestió Integral de Petites Associacions

S’emmarca en el pla de formació per a entitats i persones voluntàries

Conclou amb èxit el curs de Gestió Integral de Petites Associacions

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat el Curs de Gestió Integral de Petites d’Associacions, amb la participació d’un total de 23 professionals i membres d’entitats associatives de la ciutat, que han pogut aprofundir en temes relacionats amb la gestió i la promoció de les entitats. La iniciativa ha rebut una valoració positiva per part dels participants.

El curs s’ha dirigit a persones professionals i responsables d'entitats, majors de 18 anys, i s’ha dut a terme els dies 23, 25 i 30 de maig.

Les sessions de treball han servit per identificar i conèixer quin tipus d’entitat s’ha d’establir en funció de les necessitats o de les activitats que es duguin a terme; també per conèixer els requisits legals i fiscals de cada tipus d’entitat, així com les fonts de finançament que existeixen, saber com dur els comptes i desenvolupar un pla de captació de fons.

La metodologia del curs ha combinat la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l’assoliment dels continguts i la pràctica d’exercicis i dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides.

Entre els temes que s’han tractat en les diferents sessions destaca: el marc legal i fiscal de les entitats sense ànim de lucre, la captació de fons, la gestió de persones i projectes, així com la comunicació i el màrqueting.

Tal i com assenyala la regidora de Participació, Glòria Rubio,

aquest curs s’emmarca en el pla de formació per a entitats i persones voluntàries que hem impulsat des de la regidoria, atès que considerem que la formació és un element important per millorar la gestió i el bon funcionament de les associacions, alhora que les apodera i els hi dona més autonomia. Pel que fa a aquest curs en concret, l’objectiu ha estat ajudar les entitats a reflexionar sobre la feina que ja realitzen i adquirir eines pràctiques per portar la gestió del centre.

Categories Entitats, Voluntariat, Participació ciutadana Tags Gestió Integral de Petites Associacions