PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

08
Novembre
2019

Curs per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

La sessió és gratuïta, però necessita inscripció prèvia

Curs per conèixer les obligacions fiscals de les entitats

El Casal Pere Quart acollirà aquest mes de novembre un curs per donar a conèixer les obligacions fiscals de les entitats. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, comptarà amb tres sessions: el 14, 19 i 26 de novembre, a la tarda, de 6 a 9. Combina exposicions teòriques i estudi de la normativa amb el treball sobre exemples i casos pràctics.

La formació, que és gratuïta, i està adreçada a persones professionals, voluntàries i membres de les entitats sense ànim de lucre de Sabadell, l’imparteix personal de suport associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai. El curs es programa cada any però s’actualitza periòdicament per adaptar-se a la legislació vigent.

Els continguts que s’hi impartiran fan referència a aspectes com ara la identificació censal (CIF o NIF) i la corresponent Declaració; els impostos (IAE, IVA, impost de Societats, IRPF); la declaració d’operacions a tercers (model 347); donatius i mecenatge i altres novetats fiscals.

Aquesta activitat està reconeguda dins del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

Categories Entitats, Voluntariat, Processos participatius, Participació ciutadana Tags formació, oficina entitats, voluntariat