PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

11
Novembre
2019

El Govern municipal es trasllada al Sector de Sant Oleguer, en el marc de la iniciativa Govern als Barris

L’Oficina de l’Alcaldessa atendrà, demà al matí, la ciutadania que tingui qualsevol dubte relacionat amb l’Ajuntament

El Govern municipal es trasllada al Sector de Sant Oleguer, en el marc de la iniciativa Govern als Barris

L’Oficina de l’Alcaldessa visitarà demà el Sector de Sant Oleguer per atendre tots els ciutadans i ciutadanes dels barris de Nostra Llar i de Sol i Padrís que tinguin qualsevol dubte relacionat amb l’àmbit municipal. Els representants de l’Oficina s’estaran al Centre Cívic de Sant Oleguer (carrer de Sol i Padrís, 93) de 10 a 13.30 i de 15.30 a 18.30 h reforçant l’atenció directe i recollint demandes “in situ”.

L’acció s’emmarca en les visites que està portant a terme el Govern als Barris, amb l’objectiu de tenir contacte directe amb el veïnat, les entitats i/o comerciants de la ciutat per recollir les seves preocupacions de primera mà i poder establir prioritats.

Precisament demà dimarts, 12 de novembre, regidors i regidores del Govern de Sabadell, encapçalats per l’alcaldessa, Marta Farrés, visitaran el veïnat de l’entorn del Centre Cívic de Sant Oleguer.

La iniciativa, que va començar el passat mes de juliol, es fa com a mínim un cop al mes i permet que el Govern municipal en ple es traslladi a un barri de la ciutat per treballar les qüestions que afecten la ciutadania. Fins ara el Govern ha visitat el Districte 3, el Districte 4 i el barri de Can Puiggener.

Per la seva banda, l’Oficina de l’Alcaldessa és un nou servei d’atenció al territori que coordina els diferents departaments municipals que tenen contacte amb la ciutadania.

Categories Govern, Participació ciutadana Tags govern al barri, Sector de Sant Oleguer, Sol i Padrís