PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

09
Novembre
2023

El IV Fòrum de Democràcia Local debatrà sobre “Democràcia versus Discursos de l’odi”

El IV Fòrum de Democràcia Local debatrà sobre “Democràcia versus Discursos de l’odi”

El proper divendres 17 de novembre es celebrarà al Casal Pere Quart la 4a edició del Fòrum de Democràcia Local (FDL). El Fòrum és un punt de trobada impulsat per l’Ajuntament de Sabadell i la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS). El seu objectiu és convertir-se en un referent per a l’anàlisi i la reflexió sobre temes que indueixin a promoure el debat entre la ciutadania i que, a la vegada, promoguin una praxi democràtica de qualitat en tots els àmbits. En aquesta edició, el Fòrum debatrà sobre “Democràcia versus Discursos de l’Odi”.

La regidora de Participació, Sònia Sada, ha afirmat que “seguim apostant per crear, juntament amb les entitats, espais de debat, reflexió, participació i col·laboració i parlar sobre els reptes que tenim com a societat”.

 

Manuel Navas, president de la FAVS, ha destacat “que des de l’Ajuntament es segueixi apostant per generar reflexions al voltant de temes com aquest. Són qüestions que importen la ciutadania i que ajuden a fomentar un debat seriós amb persones especialistes”.

La inauguració de la jornada comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés.  El programa s’iniciarà amb la ponència Neofeixisme i fake news: la mentida com a postveritat a càrrec de Siscu Baiges, periodista i psicòleg, que aprofundirà sobre el paper dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Després serà el torn d’Steve Forti, professor agregat de la UAB. La seva ponència es basarà en què entendre per discursos de l’odi, les causes i les conseqüències.

La jornada finalitzarà amb una taula rodona formada per representants de diferents moviments socials, els quals aportaran diferents visions i reflexions entorn a aquest tema.

La cloenda serà a càrrec de Manuel Navas, president de la FAV Sabadell i Sònia Sada, regidora de Participació.

L’aforament és limitat i per assistir-hi cal inscriure’s emplenant aquest formulari.

Més informació: web.sabadell.cat/participació