PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

15
Octubre
2014

El Programa de Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell Sabadell Suma estrena Twitter

A partir d’ara la ciutadania podrà veure per mitjà del Twitter les darreres necessitats de voluntariat que ens fan arribar les entitats de la ciutat

A partir d’ara la ciutadania podrà veure per mitjà del Twitter les darreres necessitats de voluntariat que ens fan arribar les entitats de la ciutat, les notícies i informacions sobre voluntariat i altres fets interessants a l’entorn del fet voluntari a través de sbd+voluntariat - @sbdmvoluntariat.

La regidora de Relacions Ciutadanes, on s’inscriu  el Programa de Voluntariat, Anna Carrasco, considera que

“poder disposar d’eines com el Twitter ens permetrà al programa Sabadell Suma poder fer més difusió de tot allò que envolta el món del voluntariat, tant pel que fa a les activitats i projectes que duen a terme les entitats amb el seus voluntaris com fer més visible les necessitats que hi ha a la nostra ciutat i apropar-les a tota aquella ciutadania que vol fer algun tipus de voluntariat. El Twitter ens permetrà arribar amb molta més immediatesa als ciutadans i a les entitats de la ciutat”.

D’altra banda, des del desembre del 2012 l’Ajuntament compta amb un butlletí electrònic, https://ca.sabadell.cat/sabadellsuma/p/butlletins_cat.asp, de caràcter mensual, que es fa arribar a les entitats i persones interessades en el voluntariat. S’hi pot subscriure qualsevol ciutadà o ciutadana interessats en voluntariat, només deixant el nom i l’adreça electrònica. Actualment s’envia  a un miler de persones.

El butlletí consta de 2 blocs amb 3 apartats cadascun. El primer bloc està dedicat directament al fet voluntari i un segon bloc on consta informació sobre les noticies i destacats, activitats que s’estan desenvolupant a la ciutat des de les entitats i, per últim, informació sobre subvencions, premis... que poden ser d’interès per a les entitats de la ciutat que treballen amb voluntariat.

El programa Sabadell Suma consolida amb el Twitter la difusió i el foment del voluntariat, informant, assessorant i orientant a la ciutadania i a les entitats sobre tot el que s’esdevé a l’entorn del fet voluntari.