PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

01
Setembre
2014

El programa de voluntariat Sabadell Suma ofereix l'onzena edició del curs d’iniciació al voluntariat

Les diferents sessions abordaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat

El programa municipal Sabadell Suma ofereix la onzena edició del curs d’iniciació al voluntariat adreçat a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat. Enguany s’han dut va terme dos cursos, un al mes de febrer i un altre el maig. En aquestes 11 edicions realitzades entre el 2011 i el 2014 hauran passat per aquest cursos de formació unes 300 persones interessades en du a terme un voluntariat en alguna entitat de la nostra ciutat.

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, a través del programa Sabadell Suma, i la  Creu Roja i compta amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i AVAN – Amics de la Neurologia.

El curs, que es portarà a terme els dies 7, 9, 14 i 16 d’octubre, al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach —Ctra. de Prats de Lluçanès, 16 — de Sabadell, de 18 a 21 hores, està reconegut pel Pla de formació del Voluntariat de Catalunya i té un cost de 10 euros per alumne.

Les diferents sessions abordaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que  ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat. El curs acabarà amb una taula rodona amb experiències de voluntaris d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

Per inscriure’s cal formalitzar la inscripció entre l’1 i el 30 de setembre trucant al tel. 93 745 31 84 (al matí de 9 a 2) o bé per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places estan limitades a 25 persones. Es donarà un certificat d’assistència emès per la Generalitat de Catalunya a les persones que assisteixin a un 85% de les sessions.

Categories Voluntariat, Participació ciutadana Tags participació ciutadana, Sabadell Suma, voluntariat