PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

26
Maig
2022

El projecte comunitari CODIS celebra els seus 5 anys amb una jornada festiva

Es tracta d’un projecte impulsat als barris del nord de la ciutat i que implica activament el veïnat, professionals que treballen als barris i alumnat, entre d’altres agents

El projecte comunitari CODIS celebra els seus 5 anys amb una jornada festiva

Demà divendres 27 de maig el projecte CODIS surt al carrer per celebrar i reconèixer tot el que es fa de manera conjunta, donar a conèixer les actuacions que s’estan impulsant actualment, recollir propostes i incorporar més persones al procés comunitari.

Serà una jornada festiva que alhora pretén ser un espai de treball, de construcció conjunta i de coneixença. El punt de trobada serà al Parc del Nord (zona de les palmeres), a les 17 h perquè les famílies hi puguin assistir després de l’escola.

La jornada comptarà amb activitats i tallers per a tots els públics: racons esportius, jocs, circ, maquillatge, ball, etc. i a més hi haurà un espai on compartir l’opinió sobre l’entorn, conèixer els projectes i les iniciatives que s’hi estan portant a terme i aportar noves idees i propostes de millora pels barris de la zona nord de la ciutat.

La tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar animal i Participació, Marta Morell, ha agraït a les entitats que participen en el projecte CODIS tota la feina feta durant el darrer quinquenni en el districte 3:

“Ha estat un projecte molt important per als barris del nord de la ciutat. Ara esperem que el projecte CODIS segueixi creixent en el futur, implicant més persones i sumant noves actuacions”.

El projecte CODIS, que va néixer el 2017 i s’està impulsant de manera conjunta per la Fundació MAIN, l’Associació Esportiva Can Deu (AECD) i l’Ajuntament de Sabadell als barris del nord (La Plana del Pintor, Can Deu, Sant Julià i Torrent del Capellà), compleix 5 anys.

Durant la seva trajectòria el procés comunitari s’ha anat consolidant: a través de diferents grups de treball i comissions s’estan portant a terme accions i projectes que aborden els reptes identificats de manera conjunta entre totes les persones que hi formen part. Així, CODIS ha mobilitzat més de 1.000 persones que han pres part en les diferents activitats i accions desenvolupades; s’han implicat en el projecte alumnes de 9 centres educatius, 23 entitats i associacions, professionals de 34 serveis, recursos i equipaments del territori i una vintena de veïns i veïnes que han col·laborat a títol individual.

Categories Processos participatius, Participació ciutadana Tags Participació ciutadana, Processos participatius, Programa CODIS