PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

27
Gener
2020

Els treballs del projecte d’obres d’allargament del carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari començaran la propera setmana

Les obres per allargar el carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil.lenari, al Districte V de Sabadell, es preveu que comencin la propera setmana. Els treballs tenen un termini estimat de 6 mesos d’execució i tenen la finalitat de perllongar l’actuació ja realitzada a la rambla d’Ibèria i acabar aquest tram pendent d’executar, fins a arribar a l’encreuament de la plaça del Mil·lenari.

La proposta pretén transformar la secció del vial actual amb l’ampliació de voreres, plantació d’arbrat, condicionament del sanejament existent, instal·lació de nou enllumenat, reforma del ferm i perllongament del carril bicicleta, per donar continuïtat al tram ja acabat entre la Nacional 150 i el carrer de Pau Claris.

L’actuació compta amb un pressupost de 388.043,37 euros i intervindrà en una superfície de 5.974,32 m², entre el carrer de Pau Claris i la plaça del Mil·lenari. Se’n farà càrrec Artífex Infraestructures, S. L. Aquestes obres es cofinancen mitjançant el Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER).

Avui, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic de Gràcia, es presentarà a la ciutadania el projecte.

Categories Districtes, Espai públic , Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags districte 5, obres