PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

23
Octubre
2023

El projecte “Teatre de Barri” culmina amb una Mostra de Teatre a l’Estruch

La Mostra es durà a terme els dies 11 i 12 de novembre, en diferents representacions

El projecte “Teatre de Barri” culmina amb una Mostra de Teatre a l’Estruch

La Mostra de Teatre de Barri és un recull dels diferents tallers de teatre que s’han realitzat al llarg de dos anys a diferents barris de la ciutat, emmarcats en el projecte global “SBD ON. La cultura al teu barri”.

Teatre de Barri (TdB) és un projecte de participació amb la comunitat, en el qual el teatre ha servit com a eina educativa, d’apoderament social i ha afavorit la creació de vincles entre la comunitat de cada barri.

La iniciativa TdB es va encetar l’any 2021 amb la voluntat d’acostar el món de les arts escèniques a diferents zones de la ciutat. Així, es van organitzar tallers als barris de Can Deu i Can Llong, als quals se’ls va donar continuïtat en una segona edició del projecte, l’any 2022, ampliant l’oferta a quatre barris més: Campoamor-Espronceda, Poblenou, Nostra Llar i Can Puiggener.

Durant la presentació, avui, del projecte, la regidora de Participació, Sonia Sada, ha assenyalat que

“el projecte SBD ON està plenament consolidat gràcies a la implicació de totes les parts que hi participen. Ara presentem aquest Teatre de Barri, resultat del treball fet i estem molt satisfets”.

D’altra banda, el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha destacat que

“Teatre de Barri és el fruit de l’energia i il·lusió que els responsables dels teatres i les persones dels barris participants han aportat i la qualitat del projecte és el resultat de tot plegat. SBD ON funciona molt bé i ha assolit l’objectiu de que tothom tingui accés a la cultura”.

Els i les talleristes que han conduït els tallers de teatre i han dut terme la coordinació tècnica del projecte han estat Jaume Garcia, Enric López, Mònica López i Gemma Martínez. Aquest projecte és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb diferents entitats veïnals de la ciutat i la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS).

Els dies 11 i 12 de novembre, a l’Estruch, es podran veure els treballs fets per les companyies dels diferents barris que han participat al projecte: el dia 11 faran la seva representació els grups de la Creu de Barberà “En-Cantadas I” a les 16.30 h; de Can Deu “Nada es lo que parece” a les 18.30 h; i de Poblenou “Sospechas, deseos, intrigas, mentiras y traiciones” a les 20 h.

El dia 12 representaran la seva obra les companyies de Can Puiggener “En-Cantadas II” a les 16.30 h; de Can Llong “Cuestión de perspectiva” a les 18.30 h; i de Nostra Llar “Anda que no te quiero” a les 20 h.

Les invitacions per a les diferents obres estan disponibles a: https://sabadellcultura.koobin.cat/

Categories Districtes, Processos participatius, Participació ciutadana Tags Teatre amateur, Teatre de Barri