PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

23
abril
2021

El sabadellenc Pep Muñoz i Santi Monreal reten homenatge al poeta suís Robert Walser, a Ca l’Estruch

L’obra es podrà veure demà dissabte 24 d’abril, en el marc de Sant Jordi, i posteriorment tindrà lloc una xerrada amb els protagonistes

El sabadellenc Pep Muñoz i Santi Monreal reten homenatge al poeta suís Robert Walser, a Ca l’Estruch

L’actor i dramaturg sabadellenc Pep Muñoz i l’actor i director Santi Monreal han treballat per primera vegada plegats en la creació d’un espectacle. Companys de promoció a l’Institut del Teatre i després d’haver coincidit en algunes produccions com a actors, presenten Vaig venir aquí per estar boig, un espectacle escrit i interpretat per Muñoz i dirigit per Monreal. Serà el dissabte 24 d’abril, a les 8 del vespre, al teatre de Ca l’Estruch.

Vaig venir aquí per estar boig passa a Nova York i a Miami i és una peça autobiogràfica en forma de comèdia fantàstica, que parla de la tensió vital entre l'èxit i el fracàs, entre els somnis i la realitat i entre la lluita i la renúncia. De fet, es tracta d’un homenatge a l'autor suís Robert Walser, que va ser un poeta d'una extraordinària sensibilitat, intel·ligent, brillant i amb un sentit de l'humor subtil i a voltes absurd, que ha estat font d'inspiració i objecte de devoció d'autors com Kafka, Hesse, Benjamin o el mateix Vila-Matas aquí a casa nostra.

Santi Monreal ha actuat al Teatre Nacional de Catalunya en obres dirigides per Sergi Belbel o Rafael Duran. També ha treballat en sèries de televisió i pel·lícules. Actualment és membre de la companyia Parking Shakespeare i ha escrit i dirigit obres seves com Urgencias Históricas, Gloriosa conquesta del pol sud.

Per la seva banda, Pep Muñoz va treballar al TNC amb Rafael Duran i Pep Pla, al Teatre Lliure amb Jordi Mesalles, així com en diferents muntatges de Juan Carlos Martel o Jordi Frades al Versus Teatre o al Tantarantana. El 2010 es va traslladar a Nova York, on va participar en produccions teatres de Broadway i en cinema. Més endavant es traslladà a Miami, on va començar a combinar el treball actoral amb la gestió cultural. Ara viu i treballa a Catalunya.

Més informació